Vuoden kuluttua Kulttis on pop!

Auri Poso
30.04.2014

Huomio huomio! Lopeta mitä olet tekemässä, laita telkka pois, sulje naamakirjasi, hiljennä musiikki, istu alas ja kuuntele. Eiku lue. Tilavastaavalla on asiaa.

Popcult Helsinki järjestetään 25.-26.4.2015 Helsingin Kulttuuritalolla!

Tarkasta aikataulusta ja ohjelmasta tiedotamme luonnollisesti vasta tuonnempana, mutta halusimme jakaa kanssanne juuri tämän hetken. Olemme nimittäin kohtalaisen täpinöissämme koko tiimi.

Siis mieti, Kulttuuritalo! Aivan täydellinen paikka populaarikulttuuritapahtumalle. Tilaa sellaisillekin kunniavieraille, jotka vetävät tuhatpäistä, puolitoistatuhatpäistä yleisöä… ihan noin niinku esimerkiksi vaikka, ei niin, että meillä olisi sellaisia... <viheltelee>

Kultsalla pääsemme jatkamaan popkulttuurin parhaita perinteitä, sillä siellä ovat keikkailleet porukat Jerry Lee Lewisista Duran Duraniin ja Jenni Vartiaisesta Lady Gagaan. Siellä on järjestetty tanssikilpailuja, palkintogaaloja, teatteriesityksiä ja ihan mitä vain kulttuuriin edes etäisesti liittyvää.

Talo on vielä kauniskin kuin mikä. Katso vaikka.

Alppilassa sijaitsevalle Kulttuuritalolle on helppo tulla ratikalla tai bussilla, tai voihan sinne vaikka kävellä Pasilan asemalta. Talon lähettyvillä on hotelleja ja ruokapaikkoja, ja ikkunasta siintää Linnanmäki.

Ja haloo, missäs Popcult Helsinki voitaisiin järjestää, ellei Helsingin Culttuuritalolla?

– Auri Poso, tilavastaava