Vuoden 2017 Popcult Helsingin ohjelmahaku on avattu – hae mukaan!

Popcult Helsinki
05.10.2016
Valokuva
Kuva: Santtu Pajukanta

Tahdotko vuodattaa tiukkaa analyysiä suositusta kulttisarjasta tai unohdetusta pelistä? Palatko halusta pitää työpajaa eri piirtotekniikoista? Onko mielessä hulvattomia huomioita nostalgisista piirretyistä, tai jotain aivan muuta?

Popcult Helsingin ohjelmahaku on nyt auki! Tule meille pitämään ohjelmaa lempisarjastasi, vuoden hittielokuvasta, peleistä, sarjakuvista, fandom-harrastamisen eri muodoista tai popkulttuurin kutkuttavista ilmiöistä.

Perinteisen puheohjelman lisäksi tervetulleita ovat työpajat, esitykset ja muu oheisohjelma, aiheena esimerkiksi käsityöt, improvisaatio tai tanssi. Haemme sekä asiapohjaisia luentoja että huumorilla höystettyjä tempauksia!

Marvel Dance Popcult Helsinki 2015:ssa
Valokuva
Kuva: Santtu Pajukanta

Popcultin uudet tilat Scandic Marina Congress Centerissä tarjoavat ohjelmahuoneita joka lähtöön. Sallimme aihepiirit kaikista lähdemaista, joten vain luovuutesi on rajana!

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen [email protected]

Kerro meille viestissäsi seuraavat asiat:

  • Ohjelman nimi: Kerro ohjelmasi aihe tai työnimi.
  • Kesto: Puheohjelman pituus on 45 tai 75 minuuttia, muut ohjelmatyypit voivat kestää pidempäänkin.
  • Kuvaus: Kirjoita lyhyt kuvaus ohjelman sisällöstä.
  • Aiempi kokemus: Oletko ennen luennoinut, pitänyt työpajaa tai esiintynyt?
  • Tarpeet ja huomiot: tekniikka, tietynlainen tila, soittimet, rajattu osallistujamäärä, materiaalimaksu työpajaan?

Pinnalla on viime aikoina ollut fanituksen kohteita laidasta laitaan ja niitä kannattaa hyödyntää ohjelmaa ideoidessa. Harry Potter teki paluun näytelmäkirjana, Pokemon Go on laittanut pelaajat liikkeelle ja tuorein Star Wars -elokuva innostaa yhä. Uuden ajan viisikko seikkailee Voltronissa avaruudessa, Disneyn Zootropolis toi tärkeitä teemoja valkokankaalle ja Twin Peaks -teemainen Stranger Things lumoaa parhaillaan katsojia Netflixissä.

Inspiraatiota ohjelmasisältöihin voi hakea myös viime vuoden ohjelmakartasta!

Haluaisitko pitää ohjelmaa, mutta et ole varma ideastasi? Lähetä se rohkeasti meille! Autamme mieluusti hiomaan ohjelmaehdotusta selkeämmäksi ja vastaamme kysymyksiin.

Ohjelmahaku on auki tammikuuhun saakka.

Nähdään Popcultissa!
Reettis ja Satu
Ohjelmavastaavat