Virkkaa itsellesi suloinen ystävä amigu­ru­mi­pa­jas­sa

Popcult Helsinki
02.04.2016

Oletko ihastellut kaikenkokoisia söpöjä amigurumeja, mutta taitoa tai uskallusta niiden tekemiseen ei vielä löydy? Ei hätää, amigurumityöpaja on juuri sinulle! Pajassa opetellaan virkkauksen perustekniikat amigurumien luontiin ja tutustutaan taidemuotoon tarkemmin.

Amigurumi-termi tulee japanin kielestä ja tarkoittaa suoraan käännettynä virkattua tai neulottua pehmolelua. Työpajassa voit valita yhden kolmesta tee se itse -amigurumipaketista, joista löytyy kaikki tarvittava kyseisen hahmon tekoon: koukku, lankaa, täyte, turvasilmät ja virkkuuohje. Mallit ovat kolmessa eri vaikeusasteessa, joten vasta-alkajakin voi toteuttaa oman otuksensa.

Työpajan hahmovaihtoehdot:

Mustekala

Vaikeustaso: helppo, uusille virkkaajille suositeltu

Chibi-Pikachu

Vaikeustaso: helppo, vaativampi kuin mustekala

All About Amin kevätpupu

Vaikeustaso: keskivaikea, useita eri osia ja hieman enemmän työtä vaativa malli

Valmispakettien materiaalimaksu on 4€ ja niitä on rajoitettu määrä, joten ole nopea! Ennakkoilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen [email protected]. Kirjoita otsikoksi "Popcult amigurumityöpaja" ja viestiin oma nimesi sekä sen virkkauspaketin nimi, jonka haluat toteuttaa. Työpaja on nyt täynnä, kiitos kaikille ilmoittautuneille! Varaa materiaalimaksu käteisenä mukaan työpajaan. Amigurumien alkeet opittuasi vain taivas on rajana omien otusten luontiin!