Viime hetken vinkkejä – nouda rannekkeesi perjantaina!

Popcult Helsinki
23.04.2015

Ensimmäinen Popcult Helsinki alkaa ylihuomenna lauantaina. Tsekkaa nämä supervinkit, jotka saattavat auttaa rakentamaan viikonlopustasi optimaalisen upean!

Perjantaina 24.4. kävijät ovat tervetulleita Kulttuuritalolle vaihtamaan sähköiset .pdf-lippunsa rannekkeisiin etukäteen. Teitä otetaan vastaan 17.00-19.00 Kultsan pääovilla, osoitteessa Sturenkatu 4. Myös työntekijät ja ohjelmanpitäjät voivat tulla noutamaan badgejaan. Hakemalla rannekkeen tai badgen etukäteen välttänet todennäköisemmin lauantaiaamun ruuhkan!

Kirpputorille mahtuu vielä tavaraa! Mahdollisuus ilmoittaa tuotteita päättyy tänään torstaina 23.4. klo 23.59, joten toimi ripeästi.

Tapahtumaan kannattaa varata käteistä rahaa taidekujaa ja myyntipöytäsalia varten. Tänä vuonna tapahtuman narikka on myös maksullinen EIKUN ILMAINEN. Kulttuuritalon välittömässä läheisyydessä ei ole pankkiautomaatteja, vaan ne sijaitsevat pienen kävelymatkan päässä – löydät kartan lähiseudun pankkiautomaateista täältä. Kartta löytyy myös tapahtumassa jaettavasta ohjelmalehdestä. 

Oletko ladannut jo Popcult Companionin puhelimeesi? Kätevä mobiiliapplikaatio muistuttaa sinua suosikkiohjelmistasi ennen niiden alkua. Ladattavissa App Storesta ja Google Playsta. Lue lisää blogauksesta!

Laita lauantaina päälle hienoin cossiasusi ja voit päästä kisaamaan uuteen Hall Cosplay-kisaan! Cosplayagentit tutkivat pukuja tapahtumapaikalla lauantaina 10-12:30. Lue myös blogaus hienoimmista cosplay-paikoista lähialueella!

Sellaista! Muista myös jakaa Popcult-viikonloppusi kokemukset sosiaalisessa mediassa hashtagilla #popcultfi . Tällä tägätyt Instagram-kuvat ja twiitit pyörivät tapahtuman aikana virallisella inforuudulla!