Tutustu pho­to­shoot­pis­teen kuvaajiin

Mira Strengell
06.04.2016

Popcult Dayssa debytoinut ja yllättävän suosion saanut photoshootpiste laskeutuu myös Popcult Helsinkiin!

Popcultissa on tarjolla matalan kynnyksen photoshootpiste, jonne kuka tahansa cossaaja voi tulla ja hakea osaavan kuvaajan lyhyeksi ajaksi kuvaamaan asuaan. Kulttuuritalon ympäristöstä löytyy vaikka mitä, joten erilaisia photoshootlokaatioita on paljon tarjolla. Kustakin cossaajasta julkaistaan muutama kuva tapahtuman jälkeen yhteisessä kansiossa Anikin kuvagalleriassa.

Piste on avoinna lauantaina 10-17 ja sunnuntaina 10-15.

Photoshootpisteellä kuvaajina tänä vuonna toimivat:

Moikka! Olen Eveliina "mialiina" Kronqvist ja harrastanut cosplayvalokuvaamista noin puolitoista vuotta. Lyhyen cosplayvalokuvaajaurani aikana olen työskennellyt kuvaajana muutamissa tapahtumissa, sekä kuvannut esimerkiksi Cosplayn SM­ -edustajia ja vuoden 2016 World Cosplay Summit -­edustajat. Cosplaykuvaajana olen rempseästi jutteleva "mammahahmo" joka suoristaa selkäsi ja kohottaa "ihan aavistuksen verran" leukaasi. Tule moikkaamaan kuvauspisteelle!

Moikka! Olen Aleatha ja nyt ekaa kertaa töissä photoshootpisteellä! Cosplayta olen harrastanut vuodesta 2009 ja sitä kautta hiljalleen myös innostuin enemmän valokuvaamisesta. Cosplaykuvaajana olen pörrännyt aktiivisemmin vuodesta 2013 ja matkalle siitä eteenpäin on mahtunut monen monta photoshoottia niin Suomessa kuin rajojemme ulkopuolella Cosplay Tour Europen aikana. Cosplaykuvat ovat ennen kaikkea minulle tapa luoda tarinoita sekä herättää fiktiiviset hahmot sekä niitä ympäröivä maailma henkiin.

Hei olen jesmo, helsinkiläinen cossaaja joka innokkaasti itseopiskelee pitelemään kameraa oikein päin. Viime vuodesta olen toiminut tapahtumakuvaajana eri coneissa ja muutamia pieniä shoottejakin olen päässyt napsimaan. Kokeilen aina mielelläni uusia juttuja, ja uskon että harjoitus tekee mestarin.