Tule kuvaajaksi Popcult Helsingin ku­vaus­pis­teelle!

Mira Strengell
27.02.2016

Popcult Dayssa debytoinut ja yllättävän suosion saanut photoshootpiste laskeutuu myös Popcult Helsinkiin, ja nyt olisi aika hakea uskomattoman upeita kuvaajia ilahduttamaan cossaajia!

Valokuva
Eveliina Kronqvist

Popcultissa on tarjolla matalan kynnyksen photoshootpiste, jonne kuka tahansa cossaaja voi tulla ja hakea kuvaajan lyhyeksi ajaksi kuvaamaan asuaan. Kulttuuritalon ympäristöstä löytyy vaikka mitä, joten erilaisia photoshootlokaatioita on paljon tarjolla. Kustakin cossaajasta julkaistaan muutama kuva tapahtuman jälkeen yhteisessä kansiossa Anikin kuvagalleriassa.

Valokuva
Mira Strengell

Tässä on tilaisuus päästä madaltamaan ihmisten kynnystä pyytää photoshootteja, jakamaan niiden ilosanomaa ja antaa Popcultissa cossaaville mahdollisuus saada ainutlaatuisia kuvia cosseistaan.

Valokuva
Eveliina Kronqvist

Mikäli cosplaykuvaajana kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

Valokuva
Mira Strengell

Kerro hakemuksessasi nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, kauanko olet cosplaykuvannut, miksi haluat photoshootpisteelle kuvaajaksi ja linkitä myös muutama työnäyte tai suora linkki portfolioosi. Mitä muuta tuleekaan mieleen, kirjoita se hakemukseesi myös.