Spreadshirt-kauppa auki: asiaa alushousu­jen takaa

Iija Eloranta
15.03.2014

Tämä Spreadshirt-kauppa on esimerkki siitä, kuinka hieno tiimi Popcult Helsingistä on vastaamassa. Vähitellen ihanteemme ja unelmamme valtaavat maailman, yksi alusvaatelaatikko kerrallaan…

Idea tähän kauppaan lähti ihanalta talousvastaavaltamme Mimiltä, kun poistuimme tammikuussa Tampereella järjestetystä Conconista. Kimppakyydin tunnelma oli inspiroitunut, väsynyt ja levoton, ja erilaisia ideoita – suurin osa toteutuskelvottomia – sinkoili sinne tänne. Erityisesti mietimme vaihtoehtoja tapahtumissa yleensä myytäville t-paidoille. Jostain mystisestä ulottuvuudesta Mimin ajatuksiin nousivat sitten kalsarit ja pikkupöksyt… Joku hassu pisti rattaat pyörimään, ja jo tammikuussa tämä kauppa oli valmiina, mutta tylsien, vastuullisten raha-asioiden takia meidän piti jemmailla sitä tänne maaliskuuhun asti.

Toistaiseksi käytämme Spreadshirtin palvelua, koska nuoren yhdistyksemme täytyy harkita tarkkaan rahallisen panostuksensa kohteet. Kalsarit ovat kalliita, koska ne painetaan yksittäin tilauksen mukaan. Meille välittyy neljän euron grafiikkapalkkio. Jatkossa kuitenkin olemme kiinnostuneita myymään edullisempiakin alushousuja Popcult Helsingin oheistuotteina. Facebook-sivuillemme tulee pian gallup, jossa tiedustelemme potentiaalisten kävijöidemme intoa suojata pyllynsä ja muut aarteet ajattoman tyylikkäällä tavalla. Jos joku oikeasti tulee ostaneeksi näitä tuotteita, lupaamme, että Popcult Helsingin satavuotisjuhlassa saatte kuvan itsestänne kyseisen tuotteen kanssa Hall of Fameen. Tuohon mennessä olemme toivottavasti saaneet myös tietoa siitä, kannattaako meidän markkinoida tuotteitamme ehkäisy- vai flaksikeinoina.

Onneksi kaupassa on tarjolla myös supertyylikäs vyölaukku, jonka hinta-laatutaso onkin jo hyväntekeväisyystoiminnalle kohtuullinen.

Tällaista tällä kertaa. Tulevaisuudessa keksimme vielä tätäkin parempia ideoita, joten pysykää kuulolla.

Tästä linkistä shoppailemaan!

EXTRA! MUOTIVINKKI!

Nämä tuotteet ovat kuuminta hottia 13.06. Popcult Nights -popkulttuuriklubilla!