Sadoista äänirooleista ja teatterista tuttu Antti Pääkkönen saapuu Popcult Helsingin kun­ni­avier­aak­si!

Popcult Helsinki
02.01.2019

Hienoja uutisia animaation ja teatterin ystäville: Popcult Helsingin toinen kunniavieras on pitkän uran tehnyt näyttelijä ja ääninäyttelijä Antti Pääkkönen!

Antti Pääkkösen ääni on monille suomalaisille tuttu lapsuuden nostalgisista Disney-elokuvista ja animaatiosarjoista. Pääkkönen on antanut äänensä Mikki Hiirelle, Toy Storyn Woodylle, Digimonin Taichi Yagamille, Monsterit Oy:n Masi Pallopäälle, Pienen Merenneidon Sebastian-ravulle ja monelle muulle.

Yli kahden vuosikymmenen aikana rakastettujen hahmojen äänirooleja on kertynyt satoja. Pääkkösen on jopa arveltu tehneen enemmän äänirooleja, kuin kenenkään muun suomalaisen! Pääkkösen rooleihin kuuluu yllä mainittujen lisäksi myös mm. Notre Damen kellonsoittajan Clopin, Madagascarin King Julien, Paavo Pesusienen Jalmari Kalmari sekä Tintin seikkailuista tuttu Professori Tuhatkauno. Pääkkösen äänen tunnistaa takuulla lähes jokainen suomeksi dubattuja animaatioita katsonut!

Pääkkönen on nähty myös lähes kuudessakymmenessä monipuolisessa roolissa Kansallisteatterissa. Lavalla Pääkkösen on voinut nähdä esimerkiksi Seitsemän Veljeksen Aapona, Nalle Puhin Nasuna ja Tuntemattomasta Sotilaan teatteriversion Lahtisena.

Popcultissa Pääkkönen kertoo monipuolisesta urastaan ääninäyttelijänä sekä sen, millaista työskentely Kansallisteatterissa on. Mikäli olet kiinnostunut teatterista ja ääninäyttelystä, tämä kunniavierasohjelma on täydellinen valinta sinulle!

Osta liput toukokuun Popcult Helsinkiin lippukaupasta.