Popcult ♥ Welcome to Night Vale! Osallistu kilpailuun ja voita lippu esitykseen!

Iija Eloranta
09.07.2014

Suomalaisten Welcome to Night Vale -fanien sydän taisi jättää yhden sykäyksen väliin kun saimme viime viikolla kuulla WtNV:n live-show'n Euroopan aikataulut. Kulttisuosion saanut podcast saapuu lokakuussa esityksensä kera myös poloiseen Pohjolaamme, Helsinkiin!

Ohessa Fullsteamin julkaisema tiedote asiasta:

WELCOME TO NIGHT VALE -PODCASTIN LAVAESITYS HELSINGISSÄ

Ti 28.10.2014 Helsinki, Teatteri Forum

Maailmalla valtaisan suosittu podcast Welcome to Night Vale toteuttaa tulevana syksynä ensimmäisen live-kiertueensa Euroopassa. Kuvitteellisen Night Vale -aavikkokaupungin elämää käsittelevä esitys saapuu Helsinkiin Teatteri Forumiin tiistaina 28. lokakuuta. Tapahtuman liput tulevat myyntiin Lippupalvelussa perjantaina 4. heinäkuuta.

Welcome to Night Vale on kahdesti kuussa julkaistava podcast, joka käsittelee Lounais-Yhdysvalloissa sijaitsevan fiktiivisen Night Vale -pikkukaupungin tapahtumia. Fanaattisen kuulijakunnan kerännyt sarja käynnistyi kesällä 2012, ja yhdeksi maailman suosituimmista podcasteista noussut Welcome to Night Vale kerää nykyisin jaksoilleen satojatuhansia kuulijoita. Ohjelman episodeja voi ladata ilmaiseksi esimerkiksi iTunes-verkkokaupasta.

Sarjassa yöradion toimittajaa esittävä Cecil Baldwin käy läpi Night Valen yllätyksellisiä tapahtumia. Lähetykset sisältävät esimerkiksi paikallisuutisia, musiikin keinoin esitettyjä sääraportteja, yliluonnollisia mysteereitä ja kaupunkilaisten ihmissuhdekiemuroita. Night Valen tarinoita on verrattu muun muassa Stephen Kingin teoksiin ja Twin Peaks -tv-sarjaan, mutta sarjan aihepiirit ovat tyypillisesti kevyempiä.

Viime vuonna Welcome to Night Vale aloitti podcast-lähetystensä ohella stand up -komiikkaa lähentelevät lavaesitykset. Ensimmäistä kertaa Eurooppaan saapuvan ryhmän tuleva "The Librarian" -show sisältää täysin uutta ja ennen kuulematonta Nigh Vale -materiaalia. Lavalle nousevat sarjan kertoja Cecil Baldwin sekä brittiläinen laulaja-lauluntekijä Mary Epworth. Helsingin Welcome to Night Vale -tapahtumaan ei ole ikärajaa, mutta täysi-ikäisille on rajattu anniskelualue. Kello 19.00 alkava esitys on englanninkielinen.

LIPUT:

Myyntiin pe 4.7.2014 klo 11.00 Alk. 22,50 EUR, ennakko: Lippupalvelu

https://www.facebook.com/events/661597963928745/

http://commonplacebooks.com/welcome-to-night-vale/ www.facebook.com/WelcomeToNightVale www.teatteriforum.fi www.fullsteam.fi

Liput esitykseen ovat myyneet hurjaa tahtia ja tällä hetkellä tilanne taitaa olla loppuunmyydyn puolella. Jos jäit ilman omaa lippua mutta kuitenkin tahtoisit nähdä tämän esityksen Suomessa, sinulla on vielä toivoa – kiitos meidän ja Fullsteamin yhteistyön! ;-) Popcult Helsinki järjestää yhdessä Fullsteamin kanssa kilpailun, josta voit voittaa itsellesi lipun tähän unohtumattomaan iltaan. Facebookissamme on mahtavan makea Welcome to Night Vale -meitsiekilpailu 2014, jonka elektronisen flierin näette tässä alla.

Ne tarkemmat säännöt ja lisäohjeet löydät tämän linkin takaa. Tällä hetkellä kilpailijoita on vain pari, joten voittomahdollisuudet ovat erinomaiset. Kolme parasta palkitaan. Jos kilpailuun osallistuminen ei tällä kertaa kiinnosta, muistathan kuitenkin tykätä suosikkikuvistasi!

Muutenkin Welcome to Night Vale -fanien kannattaa vielä pitää silmällä Popcultin ja Fullsteamin yhteistyötä, koska tapahtuman lähestyessä luvassa saattaa olla jokin uusi tempaus...