Popcult Nights – pop­kult­tuurik­lu­bi ex­tra­or­di­naire

Iija Eloranta
02.04.2014

Popcult Helsingin kulisseissa tapahtuu jo paljon, vaikka itse viikonlopun mittainen päätapahtuma onkin vasta vuoden päästä. Koska emme itsekään jaksa odottaa, järjestämme vuoden varrella pienempiä tempauksia, jotka antavat esimakua tulevasta. Ensimmäisenä esittelyssä on popkulttuuriklubimme Popcult Nights!

Bileet alkavat kesäkuun 13. päivä perjantaina kello 21.00 ja jatkuvat pitkälle yöhön. Tahdomme tehdä Popcult Helsingin täysi-ikäisille kävijöille klubi-illan, jossa näkyy ja kuuluu meidän kaikkien innostus modernia populaarikulttuuria kohtaan.

Illan musiikki painottuu elokuvista, peleistä ja tv:stä tuttuihin soundeihin, joista vastaavat mainiot DJ:t. Tunnelmallinen laivamme pysyy kuitenkin koko illan kiinni mantereessa, joten jos heräätte toisesta satamasta seuraavana aamuna kyseessä ei ole meidän jekkumme. Tuunaamme myös muita tyypillisen ravintolaillan yksityiskohtia enemmän meidän (ja teidän!) näköiseksi.

Cosplay-asu ei ole pakollinen, mutta ehdottomasti sallittu. Jos tulet klubillemme erityisessä cosplay-asussa – lähestymistapa vapaamuotoinen –, joku Popcult Helsingin vastaava saattaa hyvinkin nykäistä sinua hihasta ja pyytää näyttäytymään lavalle. Urheat palkitaan. Soittoravintolaan ei kuitenkaan kannata pukeutua kovin suureen tai herkästi hajoavaan asuun! Myös muuta pientä osallistavaa vapaaehtoista toimintaa on suunnitteilla.

Ravintolalaiva Wäiski on upea ja tunnelmallinen vanha höyrylaiva. Meille on vuokrattuna kaksi kerrosta, joten tilaa on sekä tanssilattian tamppaamiselle kuin pöydän ääressä tapahtuvalle keskustelulle. Pääkannella on keulaterassi, jolta on näköala meren yli Korkeasaareen.

Popcult Nights on Popcult Helsingin tapaan sitoutunut olemaan syrjinnästä vapaa alue. Ikäraja meillä on kuitenkin K-18 illan baariluonteisuuden vuoksi.

Laivalle on erinomaiset kulkuyhteydet Helsingin keskustasta.

Lippuja voi ostaa nyt netin kautta! Ostopäätös kannattaa tehdä etukäteen, koska pääset sitten nopeammin tapahtumailtana sisälle. Meidät voi myös tavoittaa kevään ja alkukesän aikana esimerkiksi Cosvisionista ja Desuconista, jolloin voit ostaa rannekkeen itsellesi livenä.