Popcult Nights on palannut!

Popcult Helsinki
15.06.2018

Popcult kutsuu kaikki täysi-ikäiset ja popkulttuurinnälkäiset viettämään elokuun viimeistä iltaa Helsingin keskustassa sijaitsevaan Bar Looseen. Ilta tulee olemaan tuttuun tapaan. Popcult Nightsille varattu tila sijaitsee Bar Loosen alakerrassa, jonne luomme illan ajaksi popkulttuurihenkisen klubitilan. Ohjelmasta tiedotetaan tarkemmin myöhemmin, pidä siis silmällä Popcultin sometilejä! Tapahtumalla on myös virallinen hastagi, #popcultnights.

Aikaisemmista vuosista poiketen Popcult Nightsiin on tänä vuonna myynnissä rajoitettu määrä lippuja, 200 kappaletta. Lippu kannattaa siis lunastaa mahdollisimman pian! Yhden lipun hinta on 8 € sisältäen narikan. Lippuja saa ostettua Kompassista.

Pukukoodi Popcult Nightsiin on vapaavalintainen, cosplaysta glitteriin ja kauluspaidasta tennareihin. Emme kuitenkaan suosittele saapumaan baarin tiloihin herkästi rikkoutuvassa tai paljoa tilaa vievässä asussa. Propit suosittelemme jättämään kotiin. Valitettavasti tapahtuma on esteellinen, sillä alakertaan pääsee vain portaita pitkin. Otathan tämän huomioon myös asusi kanssa!

Tapahtumapaikka Bar Loose sijaitsee osoitteessa Annankatu 21, aivan Kampin kauppakeskuksen kulmilla! Rautatieasemalta matkaa on kävellen noin 10 minuuttia. Tiedotamme kulkuyhteyksistä vielä erikseen lähempänä tapahtumaa.

Nappaa siis lippusi tapahtumaan, klikkaa itsesi osallistuvaksi Facebookiissa ja tule viettämään popkulttuuri-iltaa kanssamme!

Lyhyesti

Popcult Nights 2018
Bar Loose (Annankatu 21, Helsinki)
Tapahtuman on K-18
Ovet aukeavat klo 20