Popcult Helsinki tekee paluun Kult­tuu­ri­taloon huhtikuussa 2016

Popcult Helsinki
31.10.2015

Popcult Helsinki palaa, nyt suurempana ja tyylikkäämpänä kuin koskaan! Suomen jännin contapahtuma nähdään jälleen kerran Helsingin Kulttuuritalolla 9.-10.4.2016, jossa laajenemme muutamalla huoneella ja näin tarjoamme entistä suuremman ohjelmatarjonnan.

Uuden tapahtuman kunniaksi olemme myös täysin uudistaneet kotisivumme. Mitä pidätte? Kertokaa meille sosiaalisessa mediassamme! Löydät meidät Twitteristä, Facebookista, Tumblrista ja Instagramista , ja tapahtuman virallinen häsä on vanha tuttu #popcultfi.

Julkaisemme tietoa kunniavieraasta, työvoimahausta, taidekujahauista ja muista tutuista asioista hyvissä ajoin ennen conia täällä kotisivuillamme sekä sosiaalisen median kanavissamme.

Ensimmäisenä alamme etsiä tapahtumaamme laadukasta ohjelmaa! Jos sinä olisit kiinnostunut pitämään ohjelmaa Popcult Helsingissä niin valmistaudu: ohjelmahaku alkaa heti ensi viikon alussa! Otamme vastaan niin luento- tai paneelityyppistä puheohjelmaa, erilaisia askartelu-, tanssi- tai piirrustuspajoja, esiintyvää ohjelmaa sekä kaikkea muuta, mikä saattaa viihdyttää popkulttuurinälkäistä kävijää, vaikkapa aarteenetsintä tai lautapelihuone!

Hauskaa Halloweenia kaikille ja nähdään ensi vuonna Popcult Helsingissä!