Popcult Helsinki 2017 jär­jestetään 6. – 7. toukokuuta 2017 Marina Congress Centerissä!

Popcult Helsinki
02.09.2016

Mikä on keltainen, saapuu toukokuussa ja on läpikotaisen marinoitu?

Saatoit arvata oikein – kyseessä on kolmatta kertaa järjestettävä Popcult Helsinki!

Vuonna 2017 otamme suunnan merelle, kun tapahtuma muuttaa entistä suurempiin tiloihin Helsingin Katajanokalle Marina Congress Centeriin.

Valokuva
Valokuva: Johannes Siipola

Yhteistyömme Kulttuuritalon kanssa sujui hienosti ja Popcult Helsingin vastaavat kiittävät lämpimästi talon henkilökuntaa kuluneesta kahdesta vuodesta. Vuoden 2016 kävijäpalautteesta tuli kuitenkin vahvasti ilmi, että Popcult Helsinki on kasvanut jo iso(hko)ksi coniksi, joka kaipaa lisää tilaa.

Scandic Marina Congress Center on moderni kongressikeskus Katajanokalla, aivan lähellä Helsingin keskustaa. Tilaan mahtuu kerralla jopa 2000 henkeä työvoiman, ohjelmanpitäjien ja muiden yhteistyöhenkilöiden lisäksi. Lippuja on siis myynnissä 800 kappaletta enemmän kuin edellisellä kerralla! Erityisesti puheohjelmasaleihin mahtuu huomattavasti suurempi määrä lössiä kuin aikaisemmin. Olemme muuten julkaisseet jo muutaman ohjelmanumeron – katso lisää täältä!

Varsinainen virallinen ohjelmahaku aukeaa myöhemmin tänä vuonna. Taidekujahaku ja työvoimahaku aloitetaan todennäköisesti ensi vuoden puolella.

Marina sijaitsee puolentoista kilometrin päässä Rautatientorilta ja sen lähelle pääsee helposti julkisilla. Kaunis rakennus sijaitsee aivan meren ääressä ja sen ympärillä on lukuisia mielenkiintoisia kulttuurinähtävyyksiä, kuten esimerkiksi Uspenskin katedraali.

Kongressikeskuksen yhteydessä sijaitsee kätevästi Scandic Grand Marina -hotelli, johon on varattu huonekiintiö Popcult Helsingin kävijöitä ajatellen. Katso lisätietoja täältä.

Liput Popcult Helsinki 2017:aan tulevat myyntiin verkossa viimeistään joulukuussa 2016, ja ne maksavat 26 euroa kappale sisältäen palvelumaksun.

Tapahtuman rakennus on jo käynnissä! Jos olet kiinnostunut ryhtymään tapahtuman vastaavaksi, tsekkaa tämä blogipostaus aiheesta. Etsimme mm. toista graafikkoa, sponsorivastaavaa ja turvallisuusvastaavaa. Vastaavatoiminnasta saat huimasti elämyksiä, kokemuksia ja uusia kavereita!

Mikäli sinulla on muita ideoita tapahtuman tulevaisuuteen liittyen tai olet kiinnostunut yhteistyöstä tai tulemaan myyjäksi, lähetä vapaamuotoisesti sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Pidä Silmällä Popcultin sosiaalista mediaa – pidämme teidät ajan tasalla! Tervetuloa ensi keväänä kanssamme Marina Congress Centeriin!