Popcult Helsigin kun­ni­avieraina Herbalisti ja ZoneVD

Popcult Helsinki
24.04.2019

Popcult Helsingin kunniavieraiksi saapuvat tubettajat Herbalisti ja ZoneVD!

Herbalistin ja ZoneVD:n yhteiset puheohjelmat lauantaina klo 14:30-15:15 ja sunnuntaina klo 14:30-15:15 Europaea-salissa. Tubettajien yhteiset meet & greetit lauantaina klo 11-12.30 ja sunnuntaina 13-14.15.

Herbalisti

Herbalisti eli Juuso Karikuusi on yksi Suomen tunnetuimmista tubettajista. 317 000 tilaajan Herbailua-kanava tarjoilee pelivideoita, vlogeja sekä monipuolisia haaste- ja reaktiovideoita. Japani-faniksi tunnistautunut Herbalisti on myös ehtinyt julkaista musiikkia sekä voittanut Vuoden viihdyttäjä -palkinnon Tubeconissa.

Herbalisti nauttii päästessään ottamaan katsojat mukaan osaksi seikkailujaan, ja odottaa innolla heidän tapaamistaan Popcultissa! Meet & greet -tilaisuuden lisäksi Herbalisti pitää lauantaina puheohjelman, jossa kuullaan kunniavieraan kertomuksia tubettamisesta.

ZoneVD

ZoneVD eli Joona Leppälä on tuottanut YouTubeen monipuolisia videoita jo vuodesta 2008. Yli 200 000 tilaajan kanavalta löytyy sisältöä pelivideoista vloggaamiseen ja sketseihin.

Erityisesti ysärilapsille kolahtavien nostalgiavideoiden lisäksi ZoneVD tuottaa sisältöä myös Torviduo-pelivideokanavalle, jossa hän keskustelee yhdessä tubettaja Torpen kanssa pelialan ajankohtaisista uutisista ja julkaisuista. Popcultissa ZoneVD kertoo tubettajaurastaan sekä pelivideoiden tekemisestä, ja kasvotusten kunniavierasta pääsee tapaamaan meet & greet -tilaisuudessa.

Saavu tapaamaan kunniavieraita, liput Popcult Helsinkiin saat täältä!