Popcult Day, taas!

Henna Kiiveri
05.06.2015

Syksy tulee, ja voimme Popcult Helsingin viihteestä kääntää kameran meihin faneihin! Kaikenlaisia faneja ja fanitusta juhliva Popcult Day, yksipäiväinen minicon Helsingin Malmitalossa, nähdään jälleen kerran 23.8.2015. Luvassa on ainakin osallistavaa ohjelmaa, miittejä, taidekuja, myyntipöytiä, suomalaisia fanikulttuurin edistäjiä ja cosplayta!

Valokuva
Santtu Pajukanta

Tapahtumapaikalle pääsee ilmaiseksi, ja ohjelmasaleihin tapahtuman rannekkeella. Ilman ranneketta pääset tutustumaan taidekujaan, myyntipöytiin ja paikalle saapuneisiin yhdistyksiin, sekä voit käyttää cosplaypukuhuonetta. Saleissa ja luokkahuoneissa tapahtuvaan ohjelmaan pääset vain tapahtumarannekkeella. Lippukauppa aukeaa aivan lähiaikoina, seuraa tiedotustamme!

Tapahtuman ohjelmahaku on heti auki. Toivomme varsinkin osallistavaa ohjelmaa, mutta myös paneelikeskustelut, keskustelupiirit ja luentotyyppinen ohjelma ovat tervetulleita, kunhan aiheena on fanius tai fanitus. Esittele omaa projektiasi, kerro fandomistasi, kuvaile cossaajan ahdinkoa, pidä askartelupaja, opeta hassu tanssi, aiheita kyllä riittää! Ohjelmaehdotuksia otetaan vastaan täällä.

Miitti-, taidekuja- ja työvoimahaut alkavat pian. Seuraa tiedotustamme Facebookissa ja Twitterissä, ja pidä myös silmällä sivujemme Day-osiota.