Pidetty Popcult Day palaa keväällä! Popcult Helsinki -pää­ta­pah­tu­ma nähdään entistä upeampana jälleen 2019

Popcult Helsinki
10.12.2017

Valoisat joulukuun terveiset Popcultin tekijätiimiltä! Vuodenvaihde lähestyy hyvää tahtia, ja sen myötä on oiva hetki muistella hieman kulunutta Popcult-vuotta, sekä kertoa tulevista suunnitelmista.

Toukokuun 2017 Popcult Helsinki -tapahtuma Marina Congress Centerissä oli menestys ja uusi tapahtumapaikka sai paljon positiivista palautetta. Kiitosta saivat erityisesti paikan tilavuus ja valoisuus, sekä tapahtuman kiinnostava ohjelma ja kunniavieraat. Popcult Helsinki haluaa jatkossakin taata kävijöille huippuunsa hiottuja con-elämyksiä. Tämän vuoksi päätapahtuma pitää ensi vuonna pienen hengähdystauon, jotta voimme keskittää conitean resurssit entistäkin upeamman uuden viikonlopun valmisteluun. Popcult Helsinki palaa jälleen vuonna 2019 – ja kolmen viikon päästähän voi sanoa sen olevan jo ensi vuonna!

Vaikka päätapahtuma pitää tauon, seuraavaa popkulttuurin täyteistä conipäivää ei tarvitse odottaa kauan. Yhden päivän mittainen fanitapahtuma Popcult Day nimittäin tekee keväällä 2018 odotetun paluun! Aiemmin kahdesti järjestetty Day-tapahtuma on Popcult Helsingin tavoin suunnattu kirjallisuuden, tv-sarjojen sekä scifi- ja fantasiaelokuvien harrastajille. Popcult Day toivottaa erityisesti myös nuoremmat tai vasta fanitusharrastukseen tutustuneet kävijät tervetulleiksi.

Valokuva
Santtu Pajukanta

Popcult Day keskittyy ytimekkäisiin luentoihin, kevyihin työpajoihin sekä kekseliääseen osallistavaan ohjelmaan. Jos olet haaveillut ohjelman pitämisestä, mutta 90 minuutin luennon tai monituntisen työpajan järjestäminen mietityttää, on Popcult Day täydellinen paikka sinulle! Ohjelman lisäksi Dayssa nähdään taidekuja, joka ottaa lämpimästi vastaan myös kujailua ensimmäistä kertaa kokeilevia artisteja.

Tiedotamme Popcult Dayn tapahtumapaikasta ja ajankohdasta tarkemmin ensi vuoden puolella. Mukavaa uuden vuoden odotusta, nähdään pian!

PS. Eikös Popcult Dayn kanssa ollut tapana järjestää aina samana vuonna myös iltajuhla Popcult Nights…? Päivä ja yö kun kulkevat käsi kädessä!