VALIKKO

Popcult Day ja Wall Cosplay - enemmän kuin pelkkiä seinäruusuja!

2 kuukautta sitten
Stina Salminen

Lauantaina meidät yllätti ihana sää ja Popcult-tapahtumissa ensimmäistä kertaa kokeilussa oleva Wall Cosplay, sekä sen innokkaat kilpailijat.

Wall Cosplay-kilpailun ideana oli toimia matalan kynnyksen cosplaykilpailuna, johon ilmoittaudutaan paikan päällä. Kilpailijat kuvattiin ja kävijät saivat seinälle tulostetuista kuvista äänestää oman suosikkinsa tapahtumapaikalla. Kisa sai lämpimän vastaanoton ja ääniä annettiin runsaasti!

Myös tuomaristo valitsi Wall Cosplay-kuvista itselleen yhden suosikin ja samalla yleisö tosiaan pääsi äänestämään omaa suosikkiaan äänestysseinän luona. Tapahtuman päätteeksi laskimme kaikki äänet ja tiukan taiston jälkeen suosikiksi, niin yleisön kuin tuomariston, nousi Solaire of Espoo hahmollaan Solaire of Astora Dark Souls-pelistä! Yleisön toinen, selkeä suosikki YHDEN pisteen erolla, oli EvilTwinCosplay Dai Li-agentillaan, joten päätimme palkita voittajan lisäksi myös hänet!

Mutta mitä voittajat sitten saavatkaan? No, vaikka mitä! Ihanat Episodi, HBO Nordic ja Urumi nimittäin sponsoroivat kilpailuumme palkintoja ja voittajille lähtee 2 Episodi-lehteä, HBO Nordicin tuotteita (sisältää mm. t-paitaa, selfie-valoa JA ilmaisia katselukuukausia!), sekä Urumilta vielä pokaalit kaiken päälle!

Tässä vielä Wall Cosplay-voittajien kuvat.

Tuomariston ja yleisön suosikki

Solaire of Astora

Valokuva: Mira Ojamo

Yleisön 2. suosikki

EvilTwinCosplay

Valokuva: Mira Ojamo

Hurjat aplodit ja onnittelut vielä voittajille! Ja mielettömät kiitokset kaikille osallistujille, olette ehdottomasti enemmän kuin pelkkiä seinäruusuja!

Tässä vielä loput kilpailijat!

Valokuva: Mira Ojamo

Valokuva: Mira Ojamo

Valokuva: Mira Ojamo

Valokuva: Mira Ojamo

Valokuva: Mira Ojamo

Valokuva: Mira Ojamo

Valokuva: Mira Ojamo

Me kiitämme ja kumarramme kilpailijoille ja kävijöille! Kiitos!

Seuraa blogia

Kommentit

Voit kommentoida blogissa luomalla Popcult-tilin.

Rekisteröidy

Onko sinulla jo Popcult-tili? Kirjaudu sisään.