Popcult Day 2018:n taideku­ja­haku on auki!

Popcult Helsinki
20.01.2018

Etsimme taidekujalle jälleen uusia lupauksia esittelemään taitojaan ja saamaan kokemusta kujailusta, kuin myös vanhoja taitajia uusine luomuksineen. Taidekuja on oiva mahdollisuus saada tunnustusta töistään myymällä taidetta, omakustanteita ja käsitöitä!

Taidekujapöydän hinta Dayssa on 38€. Hinta sisältää yhden pääsylipun tapahtumaan ja pöydän (75x75 cm). Jos jaat pöydän kaverisi kanssa, tulee hänen itse huolehtia lippunsa ostamisesta. Tapahtuman liput tulevat myyntiin helmikuun aikana. Taidekuja on auki Popcult Dayssa lauantaina 12.5. klo 10-17:30.

Hae siis mukaan myyjäksi, olitpa taidekujien nouseva tähti tai karaistunut konkari!

Taidekujan hakulomake

Ohjeet taidekujahakuun

Haku tapahtuu täyttämällä yllä olevalomake, johon on myös liitettävä linkki portfolioon. Voit luoda kätevästi 3-5 kuvaa (per tekijä) sisältävän portfolion esimerkiksi Imgur-palvelussa. Jos käytät Google Driveä tai Dropboxia, varmistathan, että linkin jakaminen toimii. Hakulomake on auki 11.2. klo 23:59 asti.

Valinnat tehdään hakemusten perusteella, joten se on hyvä täyttää huolella. Hakemukset käsittelee kolmihenkinen raati, jonka tavoitteena on valikoida uusia kiinnostavia taitajia sekä saada mahdollisimman monipuolinen kattaus tekijöitä ja tuotteita kujalle. Raatiin kuuluu kuvittajia, sarjakuvataiteilijoita ja käsityöihmisiä. Taidekujan hakutulokset ilmoitetaan 18.2. mennessä sähköpostitse.

Keräämme valituilta kujalaisilta tarkemmat tiedot ja esittelykuvat, paikkatoiveet ja pöytämaksut maaliskuun aikana. Kujalaiset saavat samoihin aikoihin myös lisätietoa tapahtuman kulusta ja käytännön järjestelyistä.

Lisätiedot

Taidekujavastaava Emilia Musturi
[email protected]