Popcult Companion 3.0 julkaistu – lataa päivitetty sovellus puhelimeesi

Johannes Siipola
06.05.2019

Kävijöiden rakastama Popcult Companion -sovellus on päivitetty tälle vuodelle, ja mukana on käteviä uusia ominaisuuksia.

Jos Popcult Companion ei ole sinulle entuudestaan tuttu, kyseessä on kuin perinteinen paperinen ohjelmalehti, mutta puhelimessasi. Löydät sovelluksesta samat tiedot kuin ohjelmalehdestä ja paljon muuta: tapahtuman ohjelmakartta, kätevä info-osio ja tapahtumapaikan pohjakartta ovat kätevästi luurissasi. Voit tallentaa sovellukseen suosikkiohjelmasi, ja sovellus lähettää sinulle muistutuksen kun ohjelma on alkamassa.

Uudesta versiosta löytyy myös uusia ominaisuuksia: löydät nyt taidekujan pöydät sovelluksesta. Mukana on myös uusi ilmoitukset-osio, jonka avulla saat suoraan puhelimeesi ilmoitukset, esimerkiksi ohjelmakarttaan tulevista mahdollisista muutoksia. Samalla sovelluksen ulkoasua on päivitetty ja sovellus on rakennettu alusta asti uudestaan React Native - teknologialla, joka takaa hyvän suorituskyvyn ja nopean käyttökokemuksen.

Lataa sovellus nyt heti App Storesta tai Google Play Storesta.

Sovelluksen käyttämiseen tarvitset iPhonen tai iPadin, jossa on vähintään iOS 8 -käyttöjärjestelmä tai Android-laitteen, josta löytyy vähintään Android 4.1 käyttöjärjestelmä.