Popcultin ohjel­makart­ta on nyt julki!

Sofia Flinck
03.02.2015

Ohjelmajulkistuksia on ripoteltu pitkin kevättä, mutta nyt kävijät saavatkin osakseen todellista maanantailuksusta - Popcult Helsingin ohjelmakartta on julkistettu!

Nauti monipuolisesta ohjelmasta

Kiinnostaisivatko erilaiset TV-ohjelmat, niiden hahmot, sisältö tai tausta? Tai ehkäpä haluaisit kuulla animaatioelokuvista? Vai olisiko leikkimielinen tietovisailu mieleen? Kaikkea tätä ja paljon, paljon lisää löydät Popcultin ohjelmakartasta! Ohjelmat on juuri sinun mukavuuttasi ajatellen jaoteltu puheohjelmiin, osallistaviin ohjelmiin sekä erikoisohjelmiin, jotta voit helposti etsiä mieleistäsi tekemistä. Tutustu ohjelmakarttaan vaikkapa heti! Popcultin ohjelmakarttaa pääsee tarkastelmaan osoitteessa https://popcult.fi/helsinki-2015/ohjelma

Löydä omat suosikkiohjelmasi

Halusimme tehdä Popcultin ohjelmakartasta käyttäjille entistä kätevämmän ja sosiaalisesti sujuvamman. Ohjelmat näyttävät hyviltä kaiken kokoisilla näytöillä, mutta lisäksi Popcultin ohjelmakartassa on myös mahdollisuus lisätä omia suosikkeja ja näin luoda ikioma ohjelmakartta! Tämän ohjelmakartan voi myös halutessaan jakaa Facebook-kavereilleen tai Twitter- ja Tumblr-seuraajilleen

Eikä tässä vielä kaikki; meillä on myös paljon suunnitelmia tulevaisuuden suhteen! Ennen tapahtumaa julkaistaan virallinen Popcult -mobiilisovellus. Kun kirjaudut sovellukseen samoilla tunnuksilla kuin ohjelmakarttaan, saat suosikkiohjelmasi suoraan puhelimeesi. Lisäksi saat tapahtuman aikana ilmoituksen aina kun suosikkiohjelmasi alkaa. Sovelluksen avulla on myös helppoa pysyä kärryillä tapahtuman ohjelmasta reaaliajassa.

Stay tuned - lisää on tulossa!

Tarkkasilmäinen tutkija huomasikin jo, että ohjelmakartassa on vielä julkaisemattomia ohjelmia. Kyseisiä ohjelmanumeroita tullaan julkaisemaan silloin tällöin ennen tapahtumaa - emme viitsi tarjota makeaa mahan täydeltä! Tutustu siis jo julkaistuihin ohjelmiin ja virittäydy odottamaan tulevia julkistuksia!

PS. Kai olet jo ostanut lipun tapahtumaan? Lipun ostaminen käy kätevästi nettikaupastamme!