Ohjelmahaku on auki vuoden 2019 Popcult Helsinkiin!

Johannes Siipola
08.11.2018
Valokuva
Santtu Pajukanta

Oletko katsonut mielestäsi maailman parhaan TV-sarjan, ja haluat avata sen maailmaa uusille faneille? Saiko joku peli sinut kehittämään teorioita, jotka tahdot jakaa muille pelaajille? Palatko intohimosta päästä jakamaan parhaita cosplay-vinkkejä? Juuri sinä voit tulla pitämään ohjelmaa Popcult Helsinkiin!

Popcultissa on vuosien varrella järjestetty ohjelmaa laidasta laitaan, mutta ne sijoittuvat pääosin kahden kategorian alle:

Puheohjelma

Puheohjelmaa vuoden 2017 Popcult Helsingissä
Valokuva
Santtu Pajukanta

Mikrofoni, kiinnostava aihe, ja estradi on sinun! Tule kertomaan tapahtuman kävijöille lempiaiheestasi tai esimerkiksi akateemisen tutkimuksen kohteesta. Ohjelmasi voi olla syvällinen analyysi, tiivis infopläjäys tai viihdyttävän kevyt katsaus johonkin pop-kulttuurin ilmiöön. Aihealue on vapaa: elokuvat, TV-sarjat, videopelit, kirjallisuus, tai mitä muuta mieleesi tuleekaan!

Osallistava ohjelma

Marvel Dance -tanssipaja Popcult Helsinki 2015:ssä
Valokuva
Santtu Pajukanta

Istumisen ja kuuntelun sijaan erilaiset työpajat ja osallistava ohjelma aktivoivat kävijät ottamaan osaa ohjelmaan. Edellisinä vuosina Popcult Helsingissä on pidetty mm. Marvel Dance- tanssipaja, sarjakuvien tuunauspaja sekä videopeli- ja animaatiomusiikkivisa. Osallistavaa ohjelmaa voi siis pitää melkein mistä aiheesta tahansa, vain oma mielikuvituksesi on rajana!

Mitä odotat? Täytä ohjelmahakulomake tästä!

Hakulomake on auki sunnuntaihin 23.1. asti. Käymme läpi kaikki hakemukset, teemme ohjelmavalinnat ja ilmoitamme kaikille hakijoille ohjelmavalinnoista viimeistään tammikuun loppuun mennessä.

Popcultin jokavuotinen kattava ohjelmakartta on juuri loistavien ohjelmaideoiden ansiota. Emme malta odottaa, mitä ehdotatte!