Kun­ni­avier­aan­varaisu­ut­ta ilmassa!

Sofia Flinck
19.03.2015

Pitkän odotuksen jälkeen Popcult Helsingin kunniavieras paljastui Suomen kansalle maanantaina. Tapahtumamme kunniavieraaksi saapuu fiksu ja filmaattinen Jarmo Koski!

Vaikka Koski ehkä on tunnetuin roolistaan muuan suomalaisessa TV-sarjassa, ei se tule olemaan pääpaino hänen roolissaan Popcult Helsingissä. Kunniavierasohjelmassa tullaan kuulemaan paljon Kosken ääninäyttelyrooleista, jotka ovat enemmän tai vähemmän tuttuja jokaiselle suomalaiselle. Kuulostaako Nalle Puh tutulta? Tai ehkäpä vanha kunnon Alfred J. Kwak? Jos uudempi tuotanto on sydäntä lähellä, voi Kosken ääninäyttelyä kuulla mm. Shrek-elokuvissa ja jopa toissa vuoden hitissä, Frozenissa.

Ääninäyttelyn ja televisiotyöskentelyn lisäksi Koski tekee myös perinteistä teatteria sekä jopa nukketeatteria! Popcult Helsingissä pääset kuulemaan näyttelijän työn monipuolisuudesta Koskelta itseltään. Miten näyttelijän työ on muuttunut Suomessa viimeisten vuosikymmenien aikana? Millaista näyttelijäntyötä Koski tekee mieluiten? Mikä on ollut hänen suosikkiprojektinsa? Näihin kysymyksiin löydät vastauksen Popcult Helsingistä! Kipinkapin siis lippuostoksille, ellet jo ole hankkinut omaa pilettiä vuoden populaarikulttureilleimpaan tapahtumaan!