Kul­la­nar­voisia vinkkejä: vaihda lippusi perjantaina ennakkoon sekä muut tärpit!

Popcult Helsinki
03.04.2016
Valokuva
Santtu Pajukanta

Maailmanhistorian toinen Popcult Helsinki avaa ovensa lauantaina 9.4.2016 klo 10. Tsekkaa nämä supervinkit ja valmistaudu mahtavaan viikonloppuun!

Perjantaina 8.4. kävijät ovat tervetulleita Kulttuuritalolle vaihtamaan sähköiset .pdf-lippunsa rannekkeisiin etukäteen. Teitä otetaan vastaan 17.00 - 20.00 Kultsan pääovilla, osoitteessa Sturenkatu 4. Myös työntekijät ja ohjelmanpitäjät voivat tulla noutamaan badgejaan. Hakemalla rannekkeen tai badgen etukäteen välttänet todennäköisemmin lauantaiaamun ruuhkan!

Kirpputorille mahtuu vielä tavaraa! Mahdollisuus ilmoittaa tuotteita päättyy keskiviikkona 6.4. klo 23.59, joten toimi ripeästi. Lue lisää ja ilmoita tavarasi kirpputorille.

Tapahtumaan kannattaa varata käteistä rahaa taidekujaa ja myyntipöytäsalia varten. Tapahtuman narikka on maksuton. Kulttuuritalon välittömässä läheisyydessä ei ole pankkiautomaatteja, vaan ne sijaitsevat pienen kävelymatkan päässä – lähimmät pankkiautomaatit löydät mm. Missä Otto? -palvelun Kartta avulla. Lähimmät pankkiautomaatit löytyvät myös tapahtumassa jaettavasta ohjelmalehdestä.

Oletko ladannut jo Popcult Companionin puhelimeesi? Kätevä mobiilisovellus muistuttaa sinua suosikkiohjelmistasi ennen niiden alkua, sisältää tapahtumapaikan kartan ja muuta hyödyllistä tietoa tapahtumasta. Ladattavissa App Storesta ja Google Play:sta. Tutustu lisää täällä!

Muista myös jakaa Popcult-viikonloppusi kokemukset sosiaalisessa mediassa hashtagilla #popcultfi. Tällä tägätyt Instagram-kuvat ja twiitit pyörivät tapahtuman aikana virallisella inforuudulla!