Kirpputori palaa Popcultiin!

Popcult Helsinki
24.02.2017

Pursuavatko kaappisi fandom-tavaraa? Haluaisitko antaa uuden kodin Lord of the Rings -DVD:lle, josta sinulla on kaksi eri versiota? Tuo tarpeettomat tavarat Popcultin kirpputorille! Kirppis on Marina Congress Centerissä entistä tilavampi ja siellä voit myydä kaikkea tv-sarjoihin, peleihin, kirjallisuuteen, animeen, mangaan, cosplayhyn ja muuhun populaarikulttuuriin liittyvää. Kirpputori on tänä vuonna auki ostajille lauantaina. Tarkemmat aukioloajat ilmoitamme myöhemmin.

Kirppis löytyy 1. kerroksesta myyntipöytäsalin lähistöltä omasta salistaan. Myyjät hoitavat tavaroiden näytille asettelun ja myynnin, eli sinun tarvitsee vain kiinnittää hintalaput ja tuoda tuotteet. Lauantaipäivän päätteeksi voit hakea myyntivoitot sekä myymättä jääneet tavarat. Tavaran tuonti on maksutonta, Popcult Helsinki ei kerää provisioita tai pöytämaksuja.

Huom! Kaikki tuotavat tavarat on rekisteröitävä Kirppuun etukäteen. Kerromme myöhemmin, milloin tavaroiden ilmoittaminen kirpputorille alkaa ja päättyy.

Kirpputorilla on käytössä Traconistakin tuttu Kirppu-järjestelmä, jonka käyttöä varten myyjät tarvitsevat Kompassi-käyttäjätunnuksen. Myytävät tuotteet kirjataan Kirppuun etukäteen, jonka jälkeen myyjä tulostaa hintalaput, kiinnittää ne tavaroihin ja tuo tuotteensa Popcultin kirpputorille. Kaikki tuotteet viivakoodiskannataan kassalla ennen myyntiin asettamista ja uudestaan, kun ne lähtevät pois, joko myytyinä tai lauantain lopuksi. Näin varmistetaan kaikille myyjille ja ostajille mahdollisimman luotettava ja joutuisa kirpputorielämys!

Kaappien kevätsiivousta kannattaa siis aloitella jo nyt. Anna rakkaille fanitavaroille uusi koti ja tee samalla lisäkäteistä vaikka viikonlopun myyntisali- tai taidekujaostoksia varten! Lisätietoja kirpputorista lähempänä tapahtumaa.