Pidätkö kirjoista?

Satu Rajala
17.04.2015

Luetko intohimoisesti kirjoja? Onko Goodreads paras ystäväsi? Jos vastasit kyllä, kuten minä, sinua voisi kiinnostaa nämä seuraavat Popcultin ohjelmat! Lisää omat suosikkiohjelmasi listaan sivulla https://popcult.fi/helsinki-2015/ohjelma, suosikit saa myöhemmin myös mobiiliapplikaatioon!

Sopivasti, kun Game of Thronesin 5. kausikin on alkanut, tämä ohjelma on ajankohtainen: ”'Ei se noin menny kirjassa!' - mitäs sitten? (K-15).” Tässä ohjelmassa verrataan George R. R. Martinin The Song of Ice and Fire -kirjoja ja HBO:n televisiosarjaa keskenään adaptaatiotutkimuksen kautta. Huomioithan kuitenkin, että tässä ohjelmassa on spoilerivaroitus.

Oletko ihastunut söpöön Toothlessiin? Tiesitkö, että How to Train Your Dragon -elokuvat perustuvat kirjasarjaan? Tule lieventämään leffojen herättämiä vieroitusoireita puheohjelmaan ”Lohnarimetaa ja tissikypäriä”, jossa analysoidaan sarjan juoniteorioita ja hahmoja. Tässäkin ohjelmassa on spoilerivaroitus.

Muistatteko tämän klassikon? (Antakaa meille anteeksi)

Jos puhumme kirjoista, niin kyllähän Harry Potter pitää mainita. Tähän velhopojuun liittyviä ohjelmia ovat ”Harry Potter not so siriusly”, jossa käydään läpi Potter-parodioita, ja Harry Potter -miitti, jossa voit löytää uusia samanhenkisiä ystäviä!

Eikö mikään tiettyyn sarjaan keskittyvä puheohjelma sovi sinulle? Ei hätää, tule kuuntelemaan ”'Kaikki ihastukseni ovat fiktiivisiä': Henkilöhahmojen vetovoimasta” -ohjelmaa, jossa pohditaan yleisesti fanituksen kohteena olevista hahmoista, olipa kyseessä sitten kirja-, sarjakuva- tai tv-sarjan hahmot.

Sitten on vielä myyntipöytäsali, josta voit löytää uusia kirjatuttavuuksia! Meille on tulossa ainakin spefiin ja fantasiaan keskittyvät kustantamot, sarjakuvamyyjiä ja divari myymään kirjojaan, joiden valikoimista voit löytää uutta mielenkiintoista luettavaa. Katso myyntipöydät täältä!

Lippuja tapahtumaan on enää alle 150 kappaletta, joten osta omasi pian ennen kuin liput loppuvat!