Kiitos Popcult Nightsista & jotain tapahtuu 31.10.!

Popcult Helsinki
28.10.2015

Popcult Helsingin tekijät ovat hyviä monissa asioissa, mutta eivät parhaimmillaan kun kyseessä on tapahtumanjälkeisten blogausten laatiminen. Popcult Nightsista kannattaa kuitenkin kirjoittaa muutama sana edes myöhään kuin ei milloinkaan, joten tässä, olkaa hyvät!

Popkulttuurin klubipläjäys Popcult Nights järjestettiin 17.10.2015 Ääniwallissa Helsingissä. Ohjelmassa oli pop quiz, burleskia ja DJ Makakin hieno dj-setti. Kävijöitä tapahtumassa oli noin 200 – kiitos kaikille kävijöille ja esiintyjille!

Tapahtumaa seuraavana aamuna kaikki järjestäjät ja kävijät heräsivät hyvinvoivina ja pirteinä.

Ehdit vielä vastata Popcult Nightsin palautelomakkeeseen joka sulkeutuu torstaina 29.10.2015. Otamme onkeemme kaikista kertomistanne vinkeistä, niin positiivisista kuin negatiivisistakin! Olemme saaneet jo monta hyvää huomiota muunmuasta Ääniwallin lämpötilasta ja tuolien tarpeesta; aiomme panostaa asiaan ensi kerralla. Palautteenne perustella Nights oli kuitenkin lämpöisyydestään huolimatta hauska ilta, joten olemme innostuneita jatkamaan konseptin kehittämistä pidemmälle.

Popcult-päivityksiä kannattaa pitää lähiaikoina tarkasti silmällä, sillä lauantaina 31.10.2015 julkaisemme KARMIVAN HIENON UUTISEN! Pysykää siis linjoilla.