Kiitos Popcult Helsingistä

Iija Eloranta
11.04.2016
Valokuva
Mikael Peltomaa

Tervehdys teille arvon ystävät! Hieno con-viikonloppu on nyt takanapäin ja järjestäjätiimi tahtoo kiittää kaikkia kävijöitä ja vapaaehtoisia, jotka auttoivat tapahtuman luomisessa. Ennen paluuta arkeen kerratkaamme vielä nopeasti menneen Popcult Helsingin tapahtumia.

Popcult Helsingissä nähtiin laajalti ohjelmaa – Alvar Aallon suunnittelemilla pienillä käytävillä kuljettiin kuuntelemaan puhetta muunmuassa Disneystä, Winx Clubista ja Harry Potterin pimeästä puolesta. Lauantaipäivän cosplaykilpailut sujuivat hienosti, ja tässä esittelemme teille vielä kilpailuiden voittajat sekä kunniamaininnat.

Cosplaypukukilpailu

Kolmas sija

Lotta Laajalahti - Sakura - Tsubasa Reservoir Chronicle

Valokuva
Taino

Toinen sija

Niisqu - Poe Dameron - Star Wars: The Force Awakens

Valokuva
Taino

Ensimmäinen sija

Siiri Tikkanen - Prinsessa Anna - Frozen

Valokuva
Taino

Pukudesignkilpailu

Kunniamaininta

Ronja Valasma - Tyrdda Bright-Axe - Dragon Age: Inquisition

Valokuva
Taino

Kunniamaininta

Laura Sinkkonen - Joulukuusen henki

Valokuva
Taino

Voittaja

Miina ja Eila Melanen - Kalma Kirlain ja Matriarkka Varla Kirlain - Varjella (original story)

Valokuva
Taino

Kiitos kaikille osallistujille ja onnea voittajille!

Valokuva
Mikael Peltomaa

Illalla pääsalissa esiintyi Helsingin nörtein naiskuoro sekä videopelimetallia soittava Polygon Black. Kokoonpanojen omien esiintymisten jälkeen koitti historiallinen hetki; kuoro ja metallitykki lavalla samaan aikaan! Miksaaminen osallistui haastavaksi, mutta onneksi kuoron korkeat äänet kajahtivat värisyttävästi yleisöön Sephiroth-esityksen huippukohdissa!

Iltabileissä ensimmäistä kertaa järjestetty Fandom Open Mic onnistui iloisena yllätyksenä varsin mainiosti. Kiitos kaikille rohkeille osallistujille! Juhlien päätteeksi koettiin myös haikeita hetkiä, kun Popcult Helsingin vakioseremoniamestari DJ Makaki kertoi muuttavansa ulkomaille ja että tämä keikka saattoi jäädä hänen viimeisekseen Popcult-tapahtumissa. Järjestäjätiimi toivottaa Makakille onnea matkaan ja menestystä tuleviin seikkailuihin! Jäämme sormi suussa miettimään, mistä löydämme iltajuhlien musiikkinumerot tulevaisuudessa.

Monet jonottivat kunniavieraiden nimikirjoituksia.
Valokuva
Mikael Peltomaa

Sunnuntai Popcult Helsingissä oli pilvistä aloituspäivää aurinkoisempi ja lämpimämpi. Aamupäivällä kunniavierasohjelmassa päästiin kysymään kiperiä kysymyksiä tapahtuman kunniavierailta, Mari Riikoselta ja Ossi Ahlapurolta. Lapsuudesta tutut äänet hurmasivat Popcult Helsingin yleisön.

Valokuva
Mikael Peltomaa

Kauan odotettu Valitsen sinut! -musikaalin ensi-ilta veti Aalto-saliin enemmän väkeä kuin mikään muu ohjelma Popcult Helsingin historiassa. Yleisön innostuksen näki niin sosiaalisessa mediassa kuin tapahtumasalissakin!

Yleisö oli aivan pähkinöinä #ValitsenSinut -musikaalista! #popcultfi

A photo posted by Popcult Helsinki (@popcultfi) on

Popcult Helsinki tahtoo kiittää Valitsen sinut! –musikaalin väkeä hienosta yhteistyöstä ja upeasta kokemuksesta! Jatkukoon Pokémon-seikkailunne menestyksekkäästi koko esityskauden ajan! Musikaali oli loistava lopetus hienolle viikonlopulle.

Kävitkö sinä Popcult Helsingissä? Auta meitä kehittymään ja pitämään toimivat asiat ennallaan – vastaa palautelomakkeeseemme TÄÄLLÄ!

Mitä Popcult Helsingille tapahtuu jatkossa? Mitään ei ole lyöty vielä lukkoon, mutta tulevaisuus näyttää valoisalta. Uutta verta tekemiseen kaivataan aina, kun vanhoja vastaavia lähtee muualle luonnollisen poistuman kautta. Lähdemme virallisesti etsimään uusia tekijöitä muutaman kuukauden kuluttua kun olemme saaneet laitettua Popcult Helsinki 2016:n lopullisesti pakettiin, mutta jos sinulla on heti inspiraatiota, motivaatiota ja uusia ideoita, lähetä rohkeasti sähköpostia osoitteeseen [email protected]!

Kiitos vielä kerran kaikille ja allons-y!