Iltabileet: Musiikkia, pelejä, tanssia, hengailua!

Iija Eloranta
22.04.2015

Kun Popcult Helsingin lauantai päättyy Kulttuuritalolla voivat täysi-ikäiset kävijät siirtyä jatkamaan iltaa Popcultin virallisiin iltabileisiin Cafe Mascotiin (Neljäs linja 2.) Mascot sijaitsee noin kilometrin päästä Kulttuuritalolta ja sinne pääsee kätevästi niin kävellen kuin julkisilla. Iltabileet alkavat virallisesti klo 20, mutta tila on varattu käyttöömme klo 19 eteenpäin.

Mascotin alakerran hengaustila on varattu popculttilaisille ja sinne pääsee vain Popcult-rannekkeella tai badgella. Tila soveltuu sekä rauhallisemmalle keskustelulle kuin tanssimisellekin. Portaikon vierestä voi lainata erilaisia lauta- ja seurapelejä illan omaksi ohjelmaksi. Tiskiltä saattaa saada jotain erityisen popkultteja juomia – myös alkoholittomat versiot onnistuvat, kunhan vain muistaa kysyä asiaa baarimikolta. Mascotin yläkerrassa on on mahdollisuus pelata biljardia, mutta tila on auki myös ulkopuolisille. IItabileet loppuvat klo 2:00 eli lepäämisaikaa jää riittämiin, että jaksat taas sunnuntaina coneilla!

Ylpeänä esittelemme illan musiikista vastaavan maestron: DJ Makaki. Makaki on pyöritellyt levyjä eri pseudonyymeillä jo kymmenen vuoden ajan. Musiikillisesti luvassa on tasabiittiä genrerajoista liikaa välittämättä, 70-luvun diskosta 2000-luvun EDM:ään. Sekaan ripoteltuna on sekä nostalgisia että tuoreempia muistoja peli-, tv- ja elokuva- maailmasta, sekä jotain erityisesti Popcultia varten luotua. Tule siis hengailemaan ja kuuntelemaan hyvää musiikkia!

Kuuntele jo nyt maistiainen illan setistä!

Makaki Mix Vol.1 by Makaki on Mixcloud

Nauti myös Makakin Popcultia varten tekemästä Game of Thrones -remixistä!

Iltabileet Cafe Mascotissa 25.4.2015, osoite Neljäs linja 2. Bileet käynnissä 20-02:00, baari on auki jo aikaisemmin.
Narikka vapaaehtoinen (2,5 e.)
Kulttuuritalolta Mascotiin on matkaa 1,1 km, jonka voi taittaa kävellen, bussilla tai ratikalla. Bussi 23 lähtee Kultsan edustalta pysäkiltä 2124 ja se kulkee noin 15 minuutin välein. Muutaman sadan metrin päässä sijaitsevan Porvoonkadun ohi kulkee myös ratikka 3. Katso tarkemmat ohjeet: www.reittiopas.fi.
K-18, varaudu todistamaan henkilöllisyytesi. Sisään alakerran loungeen vain rannekkeella tai badgella.