Huumoria ja taikuutta! Uusia ohjel­ma­julk­istuk­sia

Popcult Helsinki
21.02.2017

Painaako conidarra taas päälle? Kaipaatko ystäviesi seuraan, etkä malttaisi odottaa, että saat cossata taas lempihahmojasi? Ei huolta, Popcult Helsinki ei ole enää kaukana! Alle 3 kuukauden päästä alkaa taas riemu ja ilo, joten kannattaa laittaa uudet cosplay-asut tulille!

Popcultin somessa nähtiin viime viikolla ystävänpäivänä ruusuisia kuvia monista hahmoista. Kaikki liittyivät tulevaan ohjelmaan, joka tarjoilee iloa ja lämpimiä tunteita vielä pitkään ystävänpäivän jälkeen toukokuisessa tapahtumassa!

Supernatural: Unelmien kumppani

Deittiheittiöt: Maarit "Maraku" Ristimella, Eekoo "Neekkis"

Supernatural, tuo ohjelma täynnä ihmisiä, hirviöitä, demoneita, enkeleitä, jumalia... mutta kuka - tai mikä - olisi parasta kumppanimateriaalia? Kenen kultana olisi parasta olla, kuka on taatusti uskollisin tai romanttisin ja kehen voi aina luottaa. Huumoripitoinen luento sisältää pohdintaa unelmakumppaneiden ominaisuuksista ja spoilereita sarjan kausista 1-11. Ohjelmassa puhutaan Helvetistä ja Saatanasta, ikäsuositus 13 vuotta.

DreamWorks, hiljainen ykkönen vai äänekäs kakkonen?

Tiia "Mr.Collector" Joutsen, Iitu "Iitunes" Ahonen, Milla "Pixeffect" Köykkä, Milja ”Paneroitukala” Toivanen

Huumorilla maustetussa paneelissa otamme suurennuslasin alle Dreamworksin animoidut leffat - mistä kaikki alkoi ja miten yhtiö on kavunnut huipulle kilpailijaksi Disneylle ja muille animaatioyhtiöille. Katsomme hittejä ja mokia, keskustelemme leffojen luomista fanikulttuureista ja arvioimme DW-animaatiolaatua. Paneeli sopii kaikille animaatioelokuvien ystäville ja niille, jotka haluavat oppia lisää Dreamworksistä.

Taikakoulutus fiktiossa

Heidi Päivinen

Taikuus ja taikuuden käyttöön valmentautuminen ovat tärkeä osa fantasiakirjallisuutta, YA-kirjoja ja animea. Tällä luennolla pohditaan sitä, miten ja millaisissa puitteissa taikuutta opetetaan, tarkastellaan taikakoulutematiikka ja sivutaan myös taikakoulujen hahmotyyppejä. Samalla mietitään, miten Harry Potter mullisti koko taikakoulugenren - vai mullistiko sittenkään?

Olethan kuullut jo tulevasta kunniavieraastamme? Lue Studio Killersin visuaalisen ilmeen luojan, Eliza Jäppisen esittely blogistamme! Julkaisemme lisää ohjelmaa jälleen lähempänä tapahtumaa, jo julkaistut luennot näet ohjelmasivultamme. Älä epäröi vaan osta Popcult-lippusi jo nyt, niin varmistat pääsyn kevään mahtavimpaan tapahtumaan!