Haemme uusia vastaavia: tur­val­lisu­us, grafiikka ynnä muut tarvitsevat sinua!

Popcult Helsinki
02.09.2016

Koetko, että sinulla on elämässäsi rahtunen liikaa vapaa-aikaa? Vapaaehtoistoiminta on loistava keino ratkaista kyseinen ongelma! Kun suoritat vapaaehtoistoimintasi Popcult Helsingissä, pääset tutustumaan muihin iloisiin popkulttuurin harrastajiin ja saat ikimuistoisia kokemuksia tapahtumatuotannon parissa.

Popcult Helsinki järjestetään ensi vuonna 6. – 7.5. Marina Congress Centerissä Katajanokalla Helsingissä. Lue lisää tulevasta tapahtumasta tästä blogipäivityksestä!

Tällä hetkellä meillä on auki seuraavan kaltaisia paikkoja, mutta mikäli koet, että sinulla on jotain aivan uudenlaista kokemusta ja tarjottavaa Popcult Helsingille, laita rohkeasti avointa hakemusta sähköpostiosoitteeseen [email protected].

Paikat täytetään heti kun sopiva tekijä löytyy, joten ole vikkelä! Yliviivaamme tehtävät, joille on jo löytynyt tekijä.

Avoimet tehtävät

Green Room -vastaava

Vastaat työntekijöidemme taukotilasta green roomista! Ennen tapahtumaa pidät yhteyttä Scandic Marina Congress Centerin keittiöhenkilökuntaan ja sovit nälkäiselle työntekijälaumallemme sopivimmat ratkaisut ja itse tapahtumassa toimit tilan valvovana silmänä yhdessä työvoimasta rekryttyjen apulaistesi kanssa. Millainen olisi täydellinen green room? Vaatimuksena hygieniapassi.

Sponsorivastaava

Etsit ja löydät Popcult Helsinki -henkisiä sponsoreita ja yhteistyökumppaneita, jotka voisivat auttaa kehittämään tapahtumaamme sekä turvaamaan taloutemme. Meillä on jalka oven välissä mielenkiintoisen mahdollisuuden kanssa – lähetä sähköpostia, niin kerromme lisää… Toivomme sponsorivastaavalta hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, uskallusta soittaa puheluita sekä hyviä tiimityötaitoja.

Turvallisuusvastaava

Laadit ja toteutat Popcult Helsingin turvallisuussuunnitelman sekä toimit järjestyksenvalvojien esimiehenä tapahtumassa. JV-kortti ja ymmärrys asioiden kulusta pakollista.

Videotallennusvastaava

Monet ovat toivoneet, että Popcult Helsinki videoisi ohjelmansa myöhempää katselua varten. Sinun tehtävänäsi olisi saada toive toteutumaan! Vastaisit kaikesta asiaan liittyvästä logistiikasta jakeluun, alusta loppuun. Tapahtumassa saisit tietysti avuksesi työvoimaa. Popcult Helsingillä ei ole omia videokameroita, joten tekniikan etsiminen sovitulla budjetilla kuuluisi myös toimenkuvaasi.

Toinen työvoimavastaava

Tämä paikka on täytetty! Kiitos kaikille kiinnostuneille!

Pidät huolen Popcult Helsinkiä rakentavista työmuurahaisista yhdessä toisen, jo kokeneen työvoimavastaavan kanssa! Laaditte yhdessä työvoimahaun, valitsette mukaan parhaat, jaatte heille työvoimavuorot ja valvotte asioiden sujuvuutta. Excel-, sähköposti- ja ihmissuhdetaidoista on suurta plussaa.

Toinen graafikko

Tämä paikka on täytetty! Kiitos kaikille kiinnostuneille!

Visuaalinen tapahtumamme kaipaa toista graafikkoa juoksevien tehtävien hoitamiseen! Pääset toteuttamaan ja kehittämään Popcult Helsingin graafista ohjeistusta yhdessä wanhan graafikkomme kanssa. Luvassa on esimerkiksi ja mahdollisesti badgejen, kylttien, mainosten, oheistuotteiden ja muiden erikoisuuksien toteuttamista niin printtinä kuin diginä. Jos sinulla on kiinnostusta, myös Popcult-henkiset kuvitukset ovat todella tervetulleita! InDesignin ja Photoshopin hyvä käyttötaito on tehtävässä välttämätöntä. Liitäthän hakemukseesi mukaan työnäytteitä tai portfolion. Toivomme myös hyviä tiimityötaitoja.

Popcult Helsingin kokoukset järjestetään Helsingissä, joten pääkaupunkiseudulla asuminen on vastaavalle hyödyksi. Tekeminen on mukavampaa, kun pääsee tutustumaan muihin järjestäjiin. Live-kokousten ohella käytämme myös joitakin sähköisiä järjestelmiä, kuten Slack ja Basecamp 3, joten jokaisen vastaavan tulisi olla kohtuullisen sinut tietotekniikan kanssa. Aikaisempi kokemus tapahtumatuotannosta ja coneista on hyödyksi, mutta ei välttämätöntä, jos asenne on oikea!

Löytyikö jotain sopivaa ja harmaita aivosoluja kutkuttavaa? Lähetä rohkeasti vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen [email protected]!