Viimehetken muutoksia cos­playk­isois­sa!

Essi Hautala
23.04.2015

Yllättävät tilanteet eivät conivastaavana lopu, joskus niitä on todella valitettaviakin. Parikilpailun viime hetken peruutusten takia, joudutaan parikilpailu valitettavasti peruuttamaan liian vähäisen osallistujamäärän takia. Pahoittelut kaikille, jotka kisaa innolla odottivat! Erityiset pahoittelut vielä kertaalleen myös niille, jotka vielä olivat innoissaan kisaan tulossa mukaan.

Jottei kisatarjonta kuitenkaan jättäisi kylmäksi, on parikilpailu päätetty korvata Popcultin kävijöitä kisaamaan innostavana Hall Cosplay -kilpailuna! Käyskennelkää siis lauantaina 10-12.30 välisenä aikana tapahtumapaikalla niin cosplayagenttimme saattavat hyvinkin tulla nykäisemään juuri teitä hihasta, ja kysymään cosplaykilpailuun! Agenttimme pitävät parikilpailun hengessä silmällä hienoja paricosseja, mutta myös yksittäisiä pukuja!

Parikilpailun asiantunteva tuomaristo on lupautunut tuomaroimaan Hall Cosplayn erittäin mielellään ja tuomarit odottavatkin nyt jännittyneenä mitä kaikkia hienoja pukuja tapahtumapaikalta saadaankaan kisaan!

Designkilpailu ja yksilöesityskilpailu pysyvät ohjelmistossa normaalisti, niiden peruuntumisesta ei ole pelkoa. Pitäkää myös silmät tarkkana, sillä ei mene kauaa ennen kuin julkistamme photoshootkisan finalistit. Muistakaahan tapahtuman aikana myös äänestää suosikkianne. Sunnuntain cosplaykisojen aikana julkaistaan yleisöäänestyksen voittaja, sekä tuomariston valinta!