Burleskia Popcult Nightsissa: luvassa aavikkoso­ture­i­ta ja maagisia konflikteja

Popcult Helsinki
10.10.2015

Viesti Popcult Nightsin burleskitaiteilijoilta!

Illan esiintyjät ovat viimein uskaltautuneet kaappiburleskiartisteista lavalle saakka tuoden tuulahduksen nerdlesqueta, joka ammentaa erilaisista fandomeista. Ryhmän edellinen seikkailu oli Game of Thrones -burleskiesitys itselleen George R. R. Martinille!

Juorut ja huhupuheet kertovat Lizzie Chilin juurien olevan kaukana Etelä-Amerikassa, toisinaan taas tulisessa Espanjassa. Kukaan ei tiedä mitä Lizzie tekee täällä kylmässä takapajulassa, siihen saattaa liittyä mies, tai ehkäpä jopa sen puute!(?)! Näistä asioista kysyttäessä Liz menee vaikeaksi, toisaalta tulisten latinattarien kipakasta luonteesta ei koskaan tiedä...

Mr. Norman Desmond on juuri kotiutunut määrittelemättömän pitkältä ”retriitiltä”. Pahat kielet kertovat kyseessä olleen päihdevieroituksen, toiset puhuvat jopa tuomarin pakkohoitotuomiosta. Varmaa kuitenkin on että Normanin seurassa ”sex, drugs and rock ’n’ roll” ei ole mitään harrastustoimintaa. Vaaroja, viskiä ja viettelyksiä on siis luvassa. Oletko sinä valmis lähikuvaan tämän herran seurassa?

Lizziellä on jo aavistus kokemusta showtytön arjesta, Mr. Desmond taas on burleskiartistina neitsyt, vaikka esiintyjänä monissa liemissä herraa onkin keitelty. Tervetuloa siis Popcult Nightsiin kohtaamaan jotain ainutlaatuista ja ennennäkemätöntä!