Another Castle saapuu Popcult Dayhin — voita parhaat paikat konserttiin!

Popcult Helsinki
18.04.2018

Helsingin nörtein naiskuoro Another Castle palaa Kulttuuritalolle! Aiemmin Popcult Helsingissä ilahduttanut nörttikuoro laulaa nyt ensimmäistä kertaa Popcult Dayssa.

Konsertti kantaa nimeä “Another Castle: Endings, beginnings and glorious comebacks”. Keikalla kuullaan nörttikulttuurin parhaita lauluja aloituksiin, lopetuksiin ja naseviin vastavetoihin. Mukana on kappaleita lukuisista popkulttuurin lähteistä, muun muassa Steven Universesta ja Portal-pelisarjasta.

Tänä vuonna suuri Aalto-sali ei ole tapahtumassa käytössä, ja kuoro tarjoileekin nyt suuren lavaspektaakkelin sijaan ainutlaatuisen ja kotoisan akustisen keikan! Konsertti kuullaan tunnelmallisessa sadan hengen Alvar-auditoriossa.

Koska salin koko on rajallinen, haluamme tarjota innokkaimmille kuoromusiikin ystäville tilaisuuden varmistaa paikat keikalle kilpailun myötä. Popcult Helsingin Facebook-sivulla on käynnissä kisa, jossa palkitsemme viisi kävijää kahdella paikalla salin etummaisista riveistä!

Osallistu kilpailuun [täällä] kommentoimalla, minkä nörttimäisen kappaleen sinä haluaisit kuulla kuoron laulamana!

”Another Castle: Endings, beginnings and glorious comebacks” Kulttuuritalon Alvar-auditoriossa lauantaina kello 14:30. Konserttiin ei jaeta erillisiä paikkalippuja ja sisältyy Popcult Dayn 14 € lipun hintaan.

Mikäli sinulla ei ole vielä lippua Popcult Dayhin, saat sen kätevästi netistä!