Another Castle saapuu Popcult Dayhin — voita parhaat paikat konserttiin!

Popcult Helsinki
18.04.2018
Yhteistyössä

Helsingin nörtein naiskuoro Another Castle palaa Kulttuuritalolle! Aiemmin Popcult Helsingissä ilahduttanut nörttikuoro laulaa nyt ensimmäistä kertaa Popcult Dayssa.

Konsertti kantaa nimeä “Another Castle: Endings, beginnings and glorious comebacks”. Keikalla kuullaan nörttikulttuurin parhaita lauluja aloituksiin, lopetuksiin ja naseviin vastavetoihin. Mukana on kappaleita lukuisista popkulttuurin lähteistä, muun muassa Steven Universesta ja Portal-pelisarjasta.

Tänä vuonna suuri Aalto-sali ei ole tapahtumassa käytössä, ja kuoro tarjoileekin nyt suuren lavaspektaakkelin sijaan ainutlaatuisen ja kotoisan akustisen keikan! Konsertti kuullaan tunnelmallisessa sadan hengen Alvar-auditoriossa.

Koska salin koko on rajallinen, haluamme tarjota innokkaimmille kuoromusiikin ystäville tilaisuuden varmistaa paikat keikalle kilpailun myötä. Popcult Helsingin Facebook-sivulla on käynnissä kisa, jossa palkitsemme viisi kävijää kahdella paikalla salin etummaisista riveistä!

Osallistu kilpailuun [täällä] kommentoimalla, minkä nörttimäisen kappaleen sinä haluaisit kuulla kuoron laulamana!

”Another Castle: Endings, beginnings and glorious comebacks” Kulttuuritalon Alvar-auditoriossa lauantaina kello 14:30. Konserttiin ei jaeta erillisiä paikkalippuja ja sisältyy Popcult Dayn 14 € lipun hintaan.

Mikäli sinulla ei ole vielä lippua Popcult Dayhin, saat sen kätevästi netistä!

Yhteistyössä